Toplocatie: SugarCity

28 oktober 2014 00:00
Op zoek naar een hele bijzondere locatie voor een feest of evenement? Look no further. The Big Black Book weet raad.
Sinds 2000 wordt er gewerkt aan de herontwikkeling van SugarCity. Op het voormalige terrein van de CSM Suikerfabriek in Halfweg beslaat maar liefst 108.000 m². Het hele gebied wordt nieuw leven ingeblazen: zo zijn de Silo's - waar voorheen het suiker werd opgeslagen - omgebouwd tot hypermoderne show- en kantoorruimtes en wordt de 21.000 m² grote fabriekshal gebruikt als evenementenlocatie.

Het resultaat? Immense industriële ruimtes waar er ruimte is voor bijzondere feesten of andere evenementen. Zo gaf het internationale modemerk SuperTrash er tijdens de Amsterdam Fashion Week een modeshow en werden daar de tv-show MasterChef Holland opgenomen.

Het kasteel

Maar het terrein wordt niet enkel gekenmerkt door stoere industriële panden. Aan de Haarlemmerstraatweg staat het oudste gebouw van het SugarCity terrein, namelijk het Kasteel Swanenburg dat gebouwd is in 1645. Dit opvallende rijskmonumentale pand ademt historie. Het Kasteel beschikt over drie verdiepingen en is ideaal als gebruik voor kantoor, bedrijfsruimte of showroom.

Dus ben je zelf op zoek naar een indrukwekkende locatie voor een evenement, of misschien wel naar een nieuwe kantoorruimte? Bekijk alle locaties van SugarCity hier, of neem een kijkje op hun website www.sugarcity.com .

Terug naar De Gids
Share |