De eerste Amsterdamse BBQ Battle

10 april 2015 00:00
U weet precies hoe de beste hamburgers of de lekkerste steaks op de BBQ te maken? Op 9 en 10 mei wordt voor het eerst de Amsterdam BBQ Battle georganiseerd.
Degene die de perfecte hamburger of steak grillt, maakt kans op deelname aan het Wereldkampioenschap Steak Fort Worth Texas of het World Food Championship in Florida. Een vakkundige jury, bestaande uit leden van de Steak Cookoff Association (SCA) en de Nederlandse Barbecue stichting, zal de hamburgers en steaks beoordelen op smaak, textuur, vorm, gaarheid en algemene indruk.

Op zaterdag 9 mei zal de wedstrijd om de beste hamburger in de 'Burger Battle' plaatsvinden. Op zondag 10 mei wordt er gestreden om de beste biefstuk in de 'Steak Battle'. De kosten per team en per categorie (steak of burger) zijn € 50.
Meedoen? Kijk hier voor meer informatie.
Fotografie Dario Gargiulo & Misja Alblas Styling Pedro Dias@ERA management Styling assistant Martina Pernarella Setstyling Anne-Christine Hartman Haar en make-up Ellen van Exter@Ellis Faas Cosmetics Model Marc Madeleyn@Republic Men Met dank aan Landgoed Der Boede

Terug naar Gastronomie
Share |