Lieve Sint

03 december 2014 00:00
The Big Black Book heeft een nieuw Zwitsers uurwerk op zijn verlanglijstje gezet. En hij is zeer exclusief. Zowel in oplage als in prijs.
Het prestigieuze Zwitserse horlogemerk Hublot brengt - in samenwerking met juwelenhuis Schaap en Citroen - een nieuw limited edition horloge op de markt, de Hublot DUTCH Classic Fusion. Een uniek uurwerk voor echte liefhebbers; er zijn slechts 25 exemplaren verkrijgbaar. De kast van het horloge is gemaakt van titanium en het uurwerk komt met zowel een rubberen als een lichtbruine band van krokodillenleer.

TWEEDE OP RIJ

Ter ere van het 125-jarig jubileum van Schaap en Citroen bracht het Zwitserse horlogemerk Hublot eerder een gelimiteerd model uit: de Hublot Classic Fusion Chronograph Anniversary Watch. Schaap en Citroen is sinds drie jaar de exclusieve retailer van Hublot en verkoopt als enige in Nederland dit horlogemerk.

MAG OOK VOOR KERST

De Hublot DUTCH Classic Fusion is exclusief verkrijgbaar bij alle juweliershuizen van Schaap en Citroen. Het prijskaartje: € 13.500,-. Mocht de Sint hem niet op 5 december cadeau doen, dan willen we ook nog wel even tot aan de Kerst wachten.

schaapcitroen.nl

Terug naar Fashion
Share |