Betovering op Salon Residence

13 augustus 2015 00:00
Van 10 tot en met 13 september vindt de allereerste editie van Salon Residence plaats. Het Singer Museum wordt een levend droomhuis, waar de 16 beste interior designers - gevestigde namen en nieuw talent - van ons land elk een kamer inrichten.
Interieuradvies nodig? Of een interieurontwerp? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor je interieur? Breng dan een bezoek aan Salon Residence in Singer Laren, georganiseerd door interieurmagazine Residence.

Wandel door een droomhuis

In het Singer Museum richten de 16 beste interior designers - gevestigde namen en nieuw talent - van ons land, zoals Jan & Monique des Bouvrie, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Thijs Murré en Framework, elk een kamer in. Van woonkamer tot bibliotheek. Zo creëren ze samen een droomhuis waar je doorheen kunt wandelen. Alle items die je ziet zijn te koop. Ontdek welke interieurstijl bij je past, doe nieuwe ideeën op en ga in gesprek met deze grootmeesters.

Vier dagen volop inspiratie

In het theater van het museum wordt een gevarieerd programma georganiseerd voor iedereen die belangstelling heeft voor interieur en kunst. Van art talks & masterclasses tot films over de mooiste stoffenhuizen en ontwerpers. Zo word je in mum van tijd bijgepraat over de achtergronden en nieuwste ontwikkelingen. En dat niet alleen, in de oranjerie en tuin kun je genieten van verfijnde drinks & bites. De museumwinkel is omgetoverd tot pop-up warenhuis, waar je bijzondere cadeaus en accessoires kunt kopen.

Het evenement Salon Residence vindt plaats van 10 tot en met 13 september, van 10.00 tot 22.00 uur, koop hier uw kaarten.

Meer weten?

Lees hier het interview met hoofdredacteur Miluska van 't Lam of kijk op residence.nl

Terug naar Design
Share |