Bewuster omgaan met energie? Toon maakt het mogelijk!

17 februari 2012 10:23
Even voorstellen: Toon® van Eneco. Toon is de eerste thermostaat met Live Updates. Hij geeft inzicht in uw energieverbruik en kosten. U ziet hoe uw verbruik zich verhoudt tot het voor u ingeschatte energieverbruik , wat uw piek- en sluipverbruik is en u ontdekt welke apparaten veel energie gebruiken. Dit maakt het gemakkelijker om uw energieverbruik onder controle te houden.
Maar Toon kan meer. Hij doet uiteraard alles wat u van een moderne thermostaat kan verwachten, maar geeft daarnaast de kosten van uw energieverbruik weer op basis van uw actuele tarieven. Hij geeft u de kans uw energieverbruik te vergelijken met voorgaande dagen, maanden of jaren. Bovendien geeft Toon inzicht in uw actuele gas- en stroomverbruik en geeft hij meldingen om bijbetaling op de jaarnota te voorkomen.

Toon heeft een mooie vormgeving en is makkelijk te bedienen met een touchscreen. Door zijn gebruiksgemak is hij bovendien eenvoudig in te stellen. Vanaf deze zomer zal het ook mogelijk zijn Toon te bedienen met behulp van een app op uw smartphone. Toon verdient zichzelf terug. Hij kost eenmalig 120 euro, inclusief montage door een monteur, maar zorgt er ook voor dat een gemiddeld huishouden 15 euro per maand bespaard. Vanaf dit voorjaar is Toon verkrijgbaar via Eneco. Vrijblijvend reserveren kan hier.
Tags: Toon Eneco
Share |
Beoordeling: ,9 (9 beoordelingen)

DE l'OR koffietest

18-06-13
A morning without coffee is like sleep Zoals bij veel bedrijven, begint oo...
Lees meer »

Velours Noir

16-01-14
VELOUR NOIR FIRE
Lees meer »